黑龙江花果山户外网

标题: 花果山新春《健康二十句啦》 [打印本页]

作者: 好梦梦    时间: 2010-2-11 14:54
标题: 花果山新春《健康二十句啦》
虎年既到啦,大家都笑啦。
! f  {7 c: y2 M心里好美啦,都发大财啦。
1 w4 Z* E" D, G2 _烦恼不再啦,不用发愁啦。
, W+ y$ y, O& ^& c; M那干点啥啦,去花果山啦。
7 o6 q& H$ f! Y$ p徒步爬山啦,肺量加大啦。, v2 K/ a& Q' y3 @; u
腿脚灵活啦,眼睛又亮啦。
3 R: G& |1 ~7 X' M6 n4 R反应变快啦,头脑机灵啦。
: _5 i" e2 u5 q$ z天然氧吧啦,身体健康啦。
9 y, j$ q# C3 W( j& E认识驴友啦,朋友好多啦。
7 G+ ?; \* v1 ?# v; ]$ h精神愉快啦,目的达到啦。

( D" D+ v7 x9 W7 M( ~& |$ X思想提高啦,正确认识啦。& t' @# U9 H9 [
健康重要啦,其他没用啦。1 D- y! O/ I) V7 a. Q
懂得人生啦,果山常住啦。
4 l% W, Q9 @9 _4 H  d睁眼享受啦,闭眼享福啦。
, p$ B4 v6 ~4 o9 ]7 U人生如梦啦,转眼百年啦。
6 q0 m* U0 j; L( s  O& Q快乐寻找啦,果山进来啦。2 O# F# V1 j; P- a0 {
从此高兴啦,幸福如意啦。
( O. y4 [/ O8 ^; w
虎年好运啦,人人都有啦。) Z0 J/ h9 E4 O
驴友记住啦,传递好友啦。' b/ S% {. f2 W) r6 |
啦雅啦雅啦,雅啦雅啦啦。。。。。。。。。。。。。
作者: 师傅    时间: 2010-2-11 15:19
:/090:/090/:03
作者: 雪之韵    时间: 2010-2-11 16:29
知道该咋活啦。
作者: sunshinesl    时间: 2010-2-11 19:21
都来顶顶啦
作者: 狂热    时间: 2010-2-11 19:33
4# sunshinesl 定为花果山啦啦歌
作者: 好梦梦    时间: 2010-2-11 21:31
哈哈哈 飞翔指示啦,我说不错啦,给我加分啦,诚挚谢谢啦!!!!!!!!!!

欢迎光临 黑龙江花果山户外网 (http://hljhgs.com/) Powered by Discuz! X3.2